LEEF VRIJ EN ONAFHANKELIJK

Hier was ik naar op zoek  

Dit had ik zes jaar geleden nooit durven dromen!

Op een maandagochtend met m’n kleine meisje genieten van het vrije leven in de Portugese Algarve ...

Regelmatig wordt mij gevraagd wat ons bewogen heeft om te kiezen voor een vrij nomaden bestaan. Tijd voor een verhaal. Dit was mijn ‘life changing’ moment;

In 2014 zei ik tegen mezelf: ”Er is meer, ik ben niet geboren om op één plek van de wereld te leven. De wereld staat open, alles is mogelijk”! Ik besloot om zes weken vrij te nemen en een solo reis te maken naar Tanzania. Eén van mijn beste keuzes. Het zorgde ervoor dat ik los kwam van de ratrace waar ik destijds in zat.

Eenmaal in Tanzania keek ik iedere ochtend uit op de Kilimanjaro. Ik dacht: ‘Die berg ga ik beklimmen’. Voor het eerst in mijn leven ging ik een 6.000 meter hoge berg op! In zes dagen trok ik van de tropen naar een ruig maanlandschap.

Voor de laatste etappe werd ik midden in de nacht wakker gemaakt. Na een zware klim, in een heftige sneeuwstorm, bereikte ik de piek tijdens zonsopkomst. Een overweldigend en euforisch moment, om nooit te vergeten. Kort daarna vroeg ik aan mijn guide hoe de piek van de Kilimanjaro heet. Hij zei: ‘Uhuru’. In het Swahili betekent het VRIJHEID! Ja! Daar was ik naar op zoek! (Swipe voor mijn Kilimanjaro beelden) 💫

Na dit grote avontuur in Tanzania ben ik teruggegaan naar huis, naar Tino. Hij luisterde naar mijn verhaal. Het inspireerde hem. Samen besloten we om het anders te doen. Vanaf dat moment startte onze reis naar een vrij leven.

Dit is één van de ervaringen welke ons heeft gedreven om anders te leven. Al meer dan vijf jaar leef en werk ik samen met Tino op eigen voorwaarden. In vrijheid. En ruim twee jaar reist ons meisje Philou vrolijk met ons mee. Op naar meer avonturen! 💛✨

Zet de eerste stap naar jou vrije leven tijdens een van onze inspiratiesessies... 

Twee keer per jaar organiseren wij een 'inspiratiesessie' waarin wij jou gratis helpen met de eerste stap naar een vrijer leven. We leggen je uit wat de eerste stap is en geven je inzicht in een aantal stappen van roadmap. 

Per inspiratiesessie hebben we 30 plekken beschikbaar. 

IS ER NOG PLEK?

Check of er nog plek is in de volgende inspiratiesessie. 

Ons verhaal in de media

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio sed. Mauris pellentesque eget lorem malesuada wisi nec, nullam mus. Mauris vel mauris. Orci fusce ipsum faucibus scelerisque.

Lees ook...

Hoe je geld kan verdienen met Instagram.

Unieke weggever - 7 tips

Get started today before this once in a lifetime opportunity expires.