DOE DE GRATIS CHALLENGE
TINO & ANGELA
PIONIERS IN LEVEN BUITEN DE GEBAANDE PADEN

Live Changing Programma's door Dutch Nomad Couple 

Gratis Challenge Voor Direct Meer Vrijheid

Herken je dit? 

Je dag is alweer aan je voorbij gevlogen en morgen begint het hele riedeltje opnieuw.

Je hebt een bepaald beeld in je hoofd van je vrije leven en ziet de prikkelende plaatjes voorbij komen op Instagram. De moed zakt je in de schoenen, waar ga ik de tijd vinden om vrijer te leven. Je denkt dat je vast zit aan je hypotheek en andere terugkomende lasten. 

Hoewel je al flinke stappen hebt gezet in de richting van een vrij leven blijf je tegen grote obstakels aanlopen waarvan de belangrijkste is: Hoe ga je geld verdienen met hetgeen dat je het allerleukste vindt? Het ontbreekt je aan de moed en overtuiging om in het onbekende te springen. Je zoekt houvast… 

Onze cursussen

Maak de keuze voor een vrij leven of leer hoe je geld verdient met Instagram. Het lukt je met onze cursussen.

Ga naar de cursussen

Inspiratie Sessies

Wil je locatieonafhankelijk leven en werken? In deze Inspiratie Sessies delen we onze tips en tricks als digital nomads.

Ga naar de Inspiratie Sessies

Individuele coaching

Heb je specifieke vragen of wil je direct aan de slag? Kijk of we op dit moment een coachplek beschikbaar hebben.

Is er nog plek?

Onze Cursussen  

De enige online cursus voor echt ultieme vrijheid 

Volg deze cursus om je werkelijk vrij te voelen. Vrij qua locatie, vrij qua tijdsbesteding en bovenal, om de vrije mindset die je leert in deze cursus. Alleen daardoor al zal je je ook financieel vrij voelen. 

Bekijk de cursus

Zo verdien je geld met social media  

Wat is je Instagram kanaal waard, wat kan je vragen voor een YouTube video of TikTok post? Waar sta je voor en waarin is jouw content op social media uniek? Dit en meer delen we met je in deze online cursus.

Schrijf je nu

Onze Inspiratiesessie  

Leer van twee digital nomads hoe je locatie onafhankelijk werkt 

Met deze Inspiratie Sessie krijg je naast een boost van inspiratie, veel tips en nieuwe inzichten hoe jij in je huidige situatie vrijer kan leven en je werk doet op verschillende locatie's.

Schrijf je nu in

Individueel coachingsgesprek?

Voor een effectief coachplan willen we je eerst leren kennen. Dat doen we in een Inspiratie Call van 20 minuten. Deze is gratis en basis hiervan kan jij besluiten of je samen met ons je vrije leven gaat vormgeven.

Kijk in onze agenda en boek deze gratis Inspiratie Call van 20 minuten. 

Boek GRATIS Call Met Tino En Angela

Voor wie?

Voor iedereen die niet meer vast wil zitten in de ratrace, mensen die eindelijk hun hart willen volgen. Mensen die willen werken aan het leven hun dromen. 

Ook wij...

Ook wij volgden jarenlang de route die voor ons was uitgestippeld, de bekende weg naar het perfecte plaatje. Sterker nog, we leefden het perfecte plaatje. Nog perfecter zou ons niet gelukkiger maken. De duik in het onbekende hebben we niet over één nacht ijs gemaakt. Daar is een jaar aan vooraf gegaan. Een jaar waarin we onszelf hebben gevoed met podcasts, boeken, coaching én workshops.

Inmiddels zijn we vijf jaar verder en voelen we ons vrij, ondanks dat er externe factoren zijn die onze vrijheid fysiek beperken. Ons verhaal hebben we verteld op de Vakantiebeurs, tijdens de Emigratiebeurs en Kampeer- en Caravan Jaarbeurs. Tijdens onze Inspiratie Sessies hebben we ondertussen al meer dan 100 mensen geïnspireerd om op zoek te gaan naar een vrijer leven.  Het vrije gevoel geeft ons energie om te blijven zoeken naar ultieme vrijheid. Ook dit leven wordt op een moment ‘normaal’ en dagen we onszelf uit om weer uit de comfortabel zone te stappen.

Wij deden het 

 

Puur, liefdevol, benaderbaar en steeds op zoek naar nieuwe avonturen. Onze zoektocht naar ultieme vrijheid is een prachtige reis. Met zorg, aandacht en oog voor detail doen we de dingen waar we energie van krijgen. Sinds 2015 reizen we full time de wereld rond. Onderweg is onze dochter Philou geboren en sindsdien reist ze gezellig met ons mee.

 

Lees Meer Over Ons

"Het werd tijd dat ik vond op welke manier ik aan inkomen kon komen, terwijl ik doe wat ik het liefste doe, in de natuur zijn. Met het enthousiasme van Tino en Angela kreeg ik de inspiratie om te starten met verschillende experimenten. Hoe ik aan inkomen kom is nu helemaal duidelijk".

- Marleen

30.000 volgers op Instagram en dagelijkse Stories

Leven meer dan 5 jaar tijd- & locatieonafhankelijk

125+ persoonlijke vlogs op ons YouTube kanaal

Zet de eerste stap naar jouw vrije leven en doe deze challenge! 

 

Om in beweging te komen en meer vrijheid te voelen is het van de gebaande paden afgaan de beste weg. Met deze gratis challenge ga je gegarandeerd stappen zetten. Het is de uitdaging waarmee wij in 2015 gestart zijn. De start van ons vrije leven! 

Ontvang de gratis challenge direct in je mailbox.

Verhalen in de media over ons vrije leven

Lees alle verhalen