Ontdek de methode waarmee jij de switch maakt naar een reizende leefstijl

#DEMOOISTEREISVANJELEVEN

Dit programma bestaat uit vijf dagen retraite en vier persoonlijke video sessies en start op dinsdag 14 november 2023

DENK JIJ AAN EEN CARRIERE SWITCH?

Een nieuwe baan bij een ander bedrijf, of naar een totaal andere branche. Daar dachten wij zeven jaar geleden ook aan. Totdat we ontdekten dat het antwoord op onze onrust dieper zat. Allebei zochten we naar meer avontuur, meer vrijheid. We voelde aan alles dat het anders moest. Niet meer meedoen aan de ratrace, maar juist een vrij en onafhankelijk leven …

 

'Maar ...' horen we je denken:

 

'Op welke manier ga ik geld verdienen en hoe krijg ik mijn partner mee'? Of 'hoe ga ik beginnen en m'n hypotheek dan'?

Vragen die wij ook hadden. In de maanden voordat we vertrokken gingen we door een onvergetelijk proces. De methode die we toen ontdekten en de ervaring van jaren leven buiten de gebaande paden, hebben we in dit programma gestopt. Het programma bestaat uit een vijfdaagse retraite in Portugal met in de aansluitende maanden, vier online sessies. Zo helpen we  jou om met vertrouwen een 'life changing' switch te maken naar een vrije, reizende leefstijl. 

Trek jij je vijf dagen terug tijdens dit retraite in de Portugese Algarve?

 

Kom en laat je raken in je hart. Erover praten kan met iedereen, je leefstijl veranderen is iets waar we met elkaar voor gaan. Samen met ons en vijf andere ondernemende reisliefhebbers gaan we door iedere stap van de Ontwerp je Droomleven methode. Afstand nemen van je dagelijkse leven, unpluggen zoals we dat noemen, is het begin van de verandering.

 

 • Je hebt 5 dagen alle aandacht voor jou, jezelf. Even alleen 'ik'.

 • Op welke manier je geld verdient met je reizende leefstijl (je business model),

 • Je bent bezig met thema's zoals minimalisme, een groei mindset, leven op het ritme van de natuur en werken vanuit je oorspronkelijke enthousiasme.
 • Open gesprekken die je raken, praktische opdrachten die verbinden en, vertrouw ons maar, antwoorden opleveren.
 • Ervaar wat een reizende leefstijl is. Vraag ons alles wat je hierover wilt weten.
 • Je voelt en weet waarom je de switch maakt naar een reizende leefstijl.

VIJF DAGEN IN PORTUGAL. EN DAARNA?

Het effect van de 'Ontwerp Je Droomleven' methode is voorspelbaar. Wilde plannen en lang gekoesterde dromen vertaal je in een concreet concept. Dat komt uit het creatieve denkproces van deze methode. Als vanzelf begint tegelijk een transformatie, je groeit. 

De sleutel tot werkelijke transformatie ligt bij je emoties, de energie in je lichaam. En dan vooral hoe je deze gebruikt. Dat is de waarde van het complete programma, inclusief de online sessies. Het voorkomt dat je vervalt in oude patronen, dat je gaat piekeren. Ook zorgen deze sessies voor een zachte transformatie en dat je er plezier aan beleeft. Want het is nog al wat. Een levensveranderde fase, een koersverlegging. Voor jou, je partner en mensen om je heen.

Na de retraite heb je vier online sessies met ons die je vrij kunt inplannen. Eén met Angela, één met Tino en twee met ons samen. 

DE 'ONTWERP JE DROOMLEVEN' METHODE

In dit retraite programma ontwerp je een reizende leefstijl. Ideaal voor de ondernemende reisliefhebber die nog niet ziet hoe je uit de ratrace stapt.

Hoe ziet die ontwerp methode eruit? Er zijn 4 workshops met opdrachten. De uitkomsten van die opdrachten brengen de antwoorden op de vragen die je nu niet kan beantwoorden. Je gaat van ontdekken tot bepalen, van ontwikkelen tot het realiseren van je nieuwe leefstijl.   

In de vier online sessies hebben we het over je persoonlijke reis, de resultaten van je experimenten en je businessmodel.

Jaren leven buiten de gebaande paden, nieuwe wegen ontdekken. De komst van Philou ... Het maakt ons sterker, steviger. Verrijkt met het reizen, in de natuur zijn, andere culturen en manieren van leven ontdekken … We kijken anders tegen bestaande patronen aan. Daarmee meer dan ooit klaar om jou te helpen je leven te veranderen. Transformeren van hard werken (om in het plaatje te passen) naar een vrij en onafhankelijk leven. Volledig jezelf zijn.

Een methode die hart en hoofd in elkaar vlecht. Beide heb je nodig, beide kom je tegen tijdens de mooiste reis van je leven.

Unpluggen, ontwerpen en het ontstaat ...

 

Yep. Er is een programma. We hebben creatieve en rechtlijnige opdrachten. Toch. De kracht van ons programma is dat we in staat zijn om de flow in het moment te laten ontstaan. Als geen ander weten we welke stappen je zet. Waar je doorheen gaat. Onze methode werkt gewoon goed, dat merkten we ook weer tijdens de afgelopen retraite in december 2022.

Dag 1

Na een vlucht land je op Faro. Op het vliegveld ontmoeten we elkaar en rijden vanaf daar naar Casa do Troco, gelegen in de heuvels van Tavira. 

Je komt aan en zal direct de rust van deze plek voelen. De andere deelnemers ontmoet je onder het genot van een hapje en een drankje. Mooi moment om elkaar te leren kennen. Je hebt de tijd om je spullen op je kamer te zetten en bij te komen van de reis, te landen. Je zult zien, je voelt je hier snel thuis.

Even opfrissen en dan is het tijd voor het diner, bereid door de chef. Ondanks dat het klimaat comfortabel is met temperaturen tussen de 16 en 18 graden, steken we in de avond gezellig de houtkachel aan. Buiten wordt de vuurschotel aangestoken en kunnen we na het diner onder de sterrenhemel nog een drankje doen. Het belooft een heerlijke ontspannen avond te worden.

Dag 2 

We starten de dag met een yoga sessie bij het zwembad van het country house. Het ontbijt wordt ondertussen klaargezet.

Na een ontspannen ontbijt starten we met de eerste workshop. Ontwerp je reizende leefstijl. Met de creatieve en vrije opdracht heb je de tijd om te dromen. Je droomt zo groot mogelijk, zo groot dat deze niet meer klein te krijgen is. Ook ontdek je jouw oorspronkelijke enthousiasme en staan de eerste schetsen van je nieuwe leefstijl op het lege vel papier. 

Er zijn gezonde tussendoortjes, en een lunch met oppepper voor de middag die je gebruikt om je droombeeld van je reizende leefstijl verder in te kleuren. Je kan gaan wandelen of lezen tussen de sinaasappelbomen. Je hebt je 1-op-1 gesprek met ons. Er is voldoende ruimte en tijd om afstand te nemen, je te voeden met nieuwe inzichten en ideeën voor je reizende leefstijl.

De chef zorgt in de avond voor een verrassend diner. De rest van de avond ben je vrij om zelf in te vullen. 

Dag 3 

Doe je weer mee met de yoga les? Sowieso zien we je bij het ontbijt, misschien zelfs in de ochtendzon. Het ontbijt vinden we een heerlijk moment van de dag. Fijn om in deze relaxte setting je vragen te stellen of gewoon te luisteren naar de verhalen die gedeeld worden.

De tweede workshop staat op het programma. Bepalen & keuzes maken vanuit de grote droom die je gisteren geschetst hebt. Je bepaalt wat jouw voorwaarden zijn van je nieuwe leefstijl. Je denkt na over een dagritme en welke manier van reizen je voor ogen hebt. Natuurlijk, je droomt ook al even weg over je eerste bestemming. 

Na de lunch gaan we door met de derde workshop, Ontwikkelen door te experimenteren. Nu ga je scherp krijgen met welke drie experimenten je start zodra je weer thuis bent. Experimenten welke bijdragen aan het realiseren van jouw reizende leefstijl. Je kiest een experiment waarmee jij jezelf ver buiten je comfort zone duwt. Een ander experiment is ervoor om te onderzoeken of het werk dat je wilt doen ook je vlammetje aanwakkert. Het derde experiment gaat over minimaliseren.  

Het diner zal weer klaar staan, maar niet voordat we genieten van een aperitief. 

Na een intensieve dag kan je de avond zelf invullen.

Dag 4

Start jij de dag met een wandeling of een duik in het ijskoude zwembad? Een yogales kan ook. We nemen de tijd voor het ontbijt en reflecteren met elkaar op de eerste dagen. 

In de workshop Realiseer je reizende leefstijl gaan we aan de slag met jouw bedrijfsplan aan de hand van het business model canvas. Je deelt met ons je concrete plan dat gaat over je voorwaarden, hoe jij je daarbij voelt en met welk concept je geld gaat verdienen. Met elkaar maken we je bedrijfsplan nog beter en scherper. Het wordt duidelijk waar je vanaf nu 'Ja' tegen zegt. En 'Nee' tegen alles dat je nieuwe leefstijl niet sterker maakt. 

Aan het einde van de middag kan je tijd voor jezelf nemen, of een wijntje drinken met ons bij het haardvuur. Opwarmen voor een Portugees diner.

Dag 5 

Ook de laatste dag begint met ontbijt. Vers gebakken brood, yoghurt en fruit. Verse jus, koffie en thee. We plannen met elkaar de vier online sessies in, verspreid over het komende half jaar.

Het is tijd om in te pakken. Afhankelijk van de vluchttijden gaan we met elkaar naar Tavira. Hier zoeken we een terrasje op om een drankje te doen. We geven je een dikke knuffel en nemen voor nu afscheid. Je gaat naar huis met een intense ervaring en warme vriendschappen. Met een helder en concreet bedrijfs- en actieplan onder je arm, reis je terug naar huis. Een plan waarmee jij je reizende leefstijl realiseert. 

Dag 6 en daarna ...

Je bent weer thuis. Vol energie ga je door met het uitvoeren van je plan. We kijken uit naar de eerst volgende online video sessie waarmee we je motiveren, stimuleren en verder helpen in de transformatie naar een reizende leefstijl.

Dit is de carrière switch die eerdere deelnemers hebben gemaakt

Marleen past op honden en deelt video's van haar ontdekkingen in de natuur van Nieuw Zeeland

Bert start als reizende timmerman om overal ter wereld klussen te doen.

Mariéll schrijft blogs over vitaliteit in de breedste vorm en geniet van tijd en aandacht voor zichzelf na jaren hektiek en drukte. 

Wat ga jij doen? Je komt er achter in dit retraite programma.

WAT IS DE STAP OM NU TE ZETTEN? 

Reserveer je plek voor deze retraite van dinsdag 14 tot en met zaterdag 18 november en maak een 'life changing' switch, waardoor je in zes maanden je reizende leefstijl realiseert.

Boek tijdelijk met 25% vroegboekkorting.

Dit is wat er allemaal in zit:

 • Zes maanden programma met vier online video sessies met ons persoonlijk en 
 • Vijf dagen retraite in Portugal met max. 5* deelnemers waarin:
  • Je voelt hoe het is om vrij en onafhankelijk van tijd te leven.
  • Dagelijkse workshops om je reizende leefstijl te ontwerpen. 
  • Open en pure gesprekken met vragen die anderen je niet stellen (en alles wat jij aan ons wilt stellen).
  • Een 1-op-1 sessie met Angela en Tino.
  • Unpluggen, ontspannen, tijd voor jou in natuurlijke stilte.
  • Privé kamer in Casa do Troco, in de heuvels van Tavira.
  • Inclusief healthy ontbijt, lunch, diner, en tussendoortjes, vers bereid door onze chef. Aangepast aan je dieetwensen. 
  • Portugese wijnen, water of andere drankjes zijn aanwezig en vrij beschikbaar. 
  • Transfer van en naar het vliegveld in Faro.

*Je kan ook samen met je partner, vriend of vriendin meedoen. 

 

Totale investering voor dit retraite programma is 1900,-. Boek je plek tijdelijk met 475 euro vroegboekkorting. 

nu 1425,-

Of betaal in 6 termijnen van 237,50 per maand.

Ja, ik doe mee!

Er zijn 4 tweepersoonskamers en 1 éénpersoonskamer beschikbaar. 

 

Bedragen zijn exclusief BTW en de kosten van de vliegtickets. Er zijn dagelijks vluchten naar Faro vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

Een reizende leefstijl ontwerpen samen met je partner?

Dat is zeker mogelijk. Maak gebruik van de partner korting. 

je partner doet mee voor 950,- 

Of betaal in 6 termijnen van 158,33 per maand.

Ja, mijn partner doet ook mee!

WAT ANDEREN ZEGGEN 

"Het werd tijd dat ik vond op welke manier ik aan inkomen kom, terwijl ik doe wat ik het liefste doe; in de natuur zijn. Met het enthousiasme van Tino en Angela kreeg ik de inspiratie om te starten met verschillende experimenten. Hoe ik geld verdien is nu helemaal duidelijk".

- Marleen

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA?

 

Alleen geschikt voor de ondernemende reisliefhebber die niet bang is en keuzes durft te maken op gevoel. Die open staat voor onzekerheid en geen 'ja maar' roept bij wilde plannen.

 

Dit programma is voor jou wanneer:

 • Een nieuwe baan je niet gelukkig maakt, beginnen met een opzienbarende leefstijl wel.
 • Je hele lijf roept: Dit wil ik. Reizen en werken waar ik wil. (Ofwel, je bent gemotiveerd om deze carrière switch te maken).
 • Je altijd liet leiden door de wensen van anderen en daar nu mee kapt. Je wilt vanaf nu alleen nog maar werken aan jouw eigen droom.
 • Je wilt reizen. (Iets waar nu 'reteweinig' van komt)
 • Je aan alles voelt dat dit het moment is om het roer om te gooien. Langer wachten is niet de oplossing.

EEN UNIEKE KANS

Ideaal voor de ondernemende reisliefhebber

Mariéll, een deelneemster van ons eerdere retraite programma zei het treffend:"Dit is het moment, als ik het nu niet doe, zal ik in de sleur en hectiek blijven hangen. Nu is vandaag, ik ga gewoon". Dat ze uiteindelijk na drie vluchten vanuit Noorwegen in Portugal aankwam zegt alles over haar ondernemende reislust. Per programma is er plek voor vijf deelnemers (of vier koppels), Alle aandacht en tijd voor open gesprekken als gelijkgestemden onder elkaar. 

Geen bla bla, we zijn het levende bewijs 

Het wordt ons wekelijks gevraagd, hoe kunnen jullie continue reizen en geld verdienen? Het antwoord krijg je van ons in dit programma; Open, eerlijk, gewoon zoals het is. De 'Ontwerp Je Droomleven' methode gebruikten wij om onze reizende leefstijl vorm te geven. Een leefstijl die je zult ervaren in de dagen dat je bij ons bent in Portugal.

Wist je dat ... 

Wanneer je nu beslist en erbij bent, je de beste eigenschap voor een reizende leefstijl onder de knie hebt? Onzekerheid omarmen en kiezen voor jezelf door moedige beslissingen te nemen, op gevoel. 

ALLERLEI REDENEN OM DIT PROGRAMMA NIET AAN TE BIEDEN

'Zouden we nu weer boekingen krijgen of wie wil er nu zo'n extreme stap zetten' ... Gedachtes die ons zouden kunnen tegenhouden om iets te doen.

Alleen ons gevoel en de energie die we voelen roept maar één ding ‘gewoon doen’. Want wat als het wel lukt?

Het zijn achteraf gezien altijd onze beste beslissingen. Niet te lang blijven hangen in de belemmeringen die maar al te graag de overhand nemen. Het is het succes achter de manier van hoe we leven.

Voelt het goed? Doen! 

DAAROM OOK AAN JOU DE VRAAG, VOELT HET GOED? 

Gaat je hart er sneller van kloppen bij de gedachte dat je in zes maanden je reizende leefstijl werkelijkheid maakt? Reserveer dan nu één van de plekken van dit programma en we zien je in november 2023 in Portugal. 

Yes! Gewoon doen. Ik gooi het roer om en kom naar Portugal

Wij zijn Angela en Tino

bekend als Dutch Nomad Couple. 

 

Tijdens onze campertrip door de Franse Provence in 2015, voelden we ons vrij en onafhankelijk. We besloten dat vrije gevoel vast te houden en het roer om te gooien. Een jaar later vertrokken we naar Mexico, niet wetend welke avonturen er op ons pad zouden komen. 

Sindsdien leven en werken we op onze voorwaarden en zijn we vrij om te gaan en staan waar we willen. Deze reizende leefstijl maakt het voor ons mogelijk om te wonen en werken waar we energie voelen. 

Onderweg is onze dochter Philou geboren. Sinds 2018 reist ze vrolijk met ons mee en ervaren we dat het mogelijk is om ook met een kindje deze reizende leefstijl voort te zetten.  

Omdat locatieonafhankelijk leven en werken steeds normaler wordt en meer mensen dit graag willen, hebben we onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren in dit programma samen gebracht. Vol met inspirerende voorbeelden en anekdotes van onszelf en anderen. Onze 'Ontwerp je Droomleven' methode brengt jou direct in beweging.

Stap voor stap werken we met elkaar naar jouw reizende leefstijl, zodat ook jij kan leven en werken op jouw voorwaarden. Ben je klaar voor een levensveranderende keuze en een nieuw avontuur, dan is dit programma voor jou! 

WAT ANDEREN ZEGGEN 

"Dit programma was de basis voor de transitie naar een andere denkwijze en lifestyle"

Daisy - Food Photographer 

"Ik heb meer rust, focus en weer echt tijd voor elkaar"

Lina - About Love And Travel

"Nu werk ik tijd- en locatieonafhankelijk en met mijn passie reizen verdien ik mijn inkomen"  

Cindy - Round Egg Travel

DAT IS ALLES. SIMPEL EN DUIDELIJK. 

 

Zie jij je reizende leefstijl al voor je? Dit is een kans om het concreet te maken en je hart te laten spreken. 

Wat we niet beantwoorden voor jou op deze pagina kan je aan ons vragen via een mailtje.