LEEF EN WERK OP JOUW VOORWAARDEN 

ONTWERP JE DROOM LEVEN  

JA, IK VOLG DE CURSUS

Denk je ook wel eens: mijn vakantiegevoel ga ik deze keer écht vasthouden

Dat je iedere dag rustig wakker wordt, tijd voor jezelf neemt, zodat je aan je hobby of sport toe komt. Je maakt tijd voor dat project, waar je al tijden mee in je hoofd loopt. 

 

Maar de volgende dag, je klapt je laptop open, bekijkt je agenda en komt tot de conclusie dat deze vol met afspraken staat. Kort daarna word je gebeld door een collega, er moet een deadline gehaald worden. Vervolgens ben je de rest van de dag druk.

 

Weg is je vakantiegevoel. Terug in de hectiek van de snelle wereld waarin we leven. 

Ken je dat gevoel?

 

 • Je op een mooie dag het liefst naar het strand gaat, maar op zo'n korte termijn je geen vrij kan nemen.  

 • Een dierbaar persoon uit je omgeving overlijdt en je tegen jezelf zegt: "Vanaf nu ga ik het anders doen. Ik ga meer genieten van het leven".
 • Je rustig en gezond wilt lunchen, maar omdat die offerte af moet, eet je snel een broodje achter je laptop. 

 • Door alle vaste lasten en luxe levensstandaard welke je gewend bent, neem je een beter betaalde baan aan. Nog meer verantwoordelijkheden, stress en druk. 

 • Je neemt jezelf voor om de komende week 'even' een moment voor jezelf te nemen, alleen het plannen van dat moment voelt onmogelijk door je volle agenda en lange takenlijst van komende week.

HET KAN ANDERS 

Wij stapten uit de ratrace en kozen voor een vrij leven

 

"Wat een leven!" We zeggen het vaak tegen elkaar. Dat wil niet zeggen dat we dagelijks hoogtepunten beleven of altijd vakantie vieren. Wel werken en leven we op onze voorwaarden. Als we willen werken, sporten, lanterfanten, reizen, dan kan dat op ieder moment.

  

De afgelopen jaren hebben we als pioniers in vrij en onafhankelijk leven veel geleerd, vooral dat niets onmogelijk is. In deze cursus delen we onze aanpak. 

 

 • Wat leven en werken op eigen voorwaarden voor jou betekent en hoe je dit vertaalt naar een vrij leven. 
 • Je diepste angsten overwin je, waardoor je ruimte en vertrouwen krijgt om uit de ratrace te stappen. 
 • De grootste obstakels pak je aan. De energie van vrijheid en onbegrensde mogelijkheden komt vrij. Het gaat weer stromen! 
 • Je maakt levens veranderende keuzes die onmogelijk leken, doordat je weet waarom je kiest voor een vrij leven.
 • Je weet welke manieren er zijn om aan inkomen te komen binnen een vrij en onafhankelijk leven.

WAAR GAAT DEZE CURSUS OVER?

Je wilt uit de ratrace stappen, leven en werken op jouw voorwaarden, maar je weet niet waar je moet beginnen? Voor jou hebben we deze cursus gemaakt.

 

 • We geven je een stappenplan, welke ons geholpen heeft in onze reis naar een vrij en onafhankelijk leven.

 • We delen onze valkuilen en persoonlijke blokkades die we overwonnen hebben.

 • We vertellen je hoe wij het bereikt hebben om al meer dan vijf jaar te leven buiten de ratrace. (En welk effect dat heeft op ons geluksgevoel).

 

We denken namelijk dat iedereen het kan. Het is onze ervaring dat je al snel vrij bent, zonder financieel onafhankelijk te zijn. Je moet alleen zelf eerst helder krijgen en inzicht hebben in waarom je de stap naar een vrij leven wilt zetten. En waarom je tot nu toe nog geen keuzes hebt gemaakt. Deze cursus zit vol met kennis, ervaring en inzichten.

"Deze cursus heb ik vooral als inspirerend ervaren. Waar moeten we op letten, hoe houden we focus op datgene wat we graag willen. Onlangs zijn we weekje op vakantie in de Ardennen geweest en bewust gekeken en ervaren: zouden we hier voor langere tijd willen verblijven om te wonen, werken en vooral genieten? Ons werd duidelijk wat we dus vooral in de nabije omgeving willen hebben. Top!"  

Christine van Alten-den Boer - CAB Coaching

 

VRIJ LEVEN

In deze cursus leer je hoe je een vrije en onafhankelijke leefstijl aanpakt. Ideaal voor een ondernemende vrije denker die vast zit in de ratrace. Je leert dat leven en werken vanuit je energie en enthousiasme je het meeste brengt. Je maakt kennis met manieren om jezelf te blijven uitdagen in jouw zoektocht naar een vrij leven.

Een vrij en onafhankelijk leven betekent keuzes maken. Dat is niet altijd makkelijk, het verandert je leven. Maar dat is precies wat je wilt, toch? Met deze cursus geven we je onze kennis en handvatten mee om je te helpen de keuzes sneller en makkelijker te maken. Het versnelt jouw weg naar een vrij leven.

Ja, ik doe mee!

EEN UNIEKE CURSUS

Ideaal voor de ondernemende vrije denker 

Er zijn veel cursussen waarin je buiten de kaders leert denken. Dat is volgens ons niet zo moeilijk. Buiten de kaders leven is lastiger en vraagt meer lef. Wij leren je vrij en onafhankelijk te leven, weg van de ratrace.

Geen bla bla, we zijn het levende bewijs 

Het wordt ons wekelijks gevraagd, hoe kunnen jullie zo vrij en onafhankelijk leven. Het antwoord krijg je van ons in deze cursus, open, eerlijk en zoals het is.

De cursus duurt een week en kan je overal doen 

Je volgt de cursus op een online leerplatform, hij bestaat uit video's, 10 challenges en leuke anekdotes. Je kan deze cursus volgen op iedere locatie. Als er maar WiFi is ;-)  

AAN HET EINDE VAN DE CURSUS HEB JE DIT BEREIKT 

1

JE BRUIST VAN ENERGIE 

Het lukt je om iedere dag bezig te zijn met het vormen van jouw vrije leven. In je agenda staan activiteiten die je energie geven, met mensen waar je gelukkig van wordt.

2

JE BENT UIT DE RATRACE GESTAPT

Met je groei mindset pak je obstakels aan en gaat ze niet meer uit de weg. Je kijk op bestaande patronen is verrijkt met nieuwe en verrassende inzichten. Je leert en experimenteert, steeds iets nieuws.

3

JE WEET HOE JE INKOMEN KRIJGT

Je weet op welke manieren en in welke vorm je aan inkomsten komt binnen jouw vrije en onafhankelijke leven. Je leeft en werkt op jouw voorwaarden.

DIT GA JE IN DE MODULES LEREN: 

Dit is de mindset die je nodig hebt voor een vrij leven

Je leert je mindset veranderen in de mindset welke cruciaal is voor een vrij leven. Bovenal ervaar je dat deze mindset verslavend is. Deze kijk op het leven helpt je een leven lang, ook op momenten dat het tegen zit. 

Waarom jij uit de ratrace stapt

Een groot deel van het succes van een vrij leven zit in de kern van de vraag waarom jij voor deze vrije leefstijl kiest. Het antwoord op deze vraag zorgt dat je stevig staat bij kritische vragen of onverwachte reacties uit je omgeving.

Doorbreek de verhouding tussen Tijd, Werk & Geld

Je gaat de verhouding tussen de tijd die je nu besteed aan 'werken' en 'geld verdienen' radicaal omgooien. De balans verandert door de keuzes die je maakt in deze module. Als je deze keuzes niet maakt, blijf je altijd rondrennen in de ratrace. 

Stop met het verspillen van tijd

Tijd is schaars. Meestal handel je daar niet naar. Deze module daagt je uit om scherp te stellen wat voor jou belangrijk is. Door deze stap wordt het gewoon om Nee te zeggen tegen activiteiten die je niet leuk vindt. Daardoor kom jij dichterbij je levensdoel, jouw droom. 

Werk dat niet als werk voelt

Je vindt in deze module iets terug wat je jaren geleden verloren bent. Het vlammetje van je oorspronkelijke enthousiasme wordt stevig aangewakkerd. Ook weet je op welke manieren je aan inkomen kan komen en welke vorm jou het beste past. Deze module is pas klaar als jij je eerste experiment bent gestart. 

Geld. Hoeveel heb je nodig?

In deze module reken je af met de vertrouwde kijk op geld. In plaats van streven naar meer, meer, meer, leer je in deze module hoe weinig geld je nodig hebt om te doen wat je het liefste doet. Dat je vervolgens eenvoudiger je geld verdient door te doen wat je het liefste doet is het gevolg van wat je leert in deze module. 

"Nu werk ik tijd- en locatieonafhankelijk en met mijn passie reizen verdien ik mijn inkomen"  

Cindy - Round Egg Travel

"Dit programma was de basis voor de transitie naar een andere denkwijze en lifestyle"

Daisy - Food Photographer 

"Ik heb meer rust, focus en weer echt tijd voor elkaar"

Lina - About Love And Travel

DIT ZIT ER ALLEMAAL BIJ: 

 • 10 Verrassende challenges.

 • Video's van de modules waarin we alles vertellen wat je nodig hebt om vrij & onafhankelijk te leven.

 • Onze bronnenlijst met daarin boeken die we gelezen hebben, inspirerende videos en verfrissende filmpjes.
 • Leuke anekdotes en voorbeelden over de valkuilen waar wij in stapten (en hoe jij deze kan omzeilen).

297,-

Ja, ik doe mee!

VOND JE HET NIKS? 100% GELD TERUG

 

De stap naar een vrij en onafhankelijk leven gaat niet vanzelf. Iedereen die deze cursus heeft gevolgd, haalt er minimaal 3 tips uit en heeft een stap gezet naar meer vrijheid. We durven dus te beloven dat als je het niks vond, je je geld terug krijgt. 

Wij zijn Angela en Tino

bekend als Dutch Nomad Couple. 

 

Tijdens onze campertrip door de Franse Provence in 2015, voelden we ons vrij en onafhankelijk. We besloten dat vrije gevoel vast te houden en uit de ratrace te stappen. Een jaar later vertrokken we naar Mexico, niet wetend welke avonturen er op ons pad zouden komen. 

Sindsdien leven en werken we op eigen voorwaarden en zijn we vrij om te gaan en staan waar we willen. Deze vrije leefstijl maakt het voor ons mogelijk om full time te reizen, onze passie. 

Onderweg is onze dochter Philou geboren. Sinds 2018 reist ze vrolijk met ons mee en ervaren we dat het mogelijk is om ook met een kindje deze vrije leefstijl voort te zetten.  

Omdat locatieonafhankelijk leven en werken steeds toegankelijker wordt en meer mensen dit graag willen, hebben we onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren in een cursus samen gebracht. Vol met inspirerende voorbeelden van onszelf en anderen, inclusief uitdagende challenges, welke jou direct in beweging brengen.

Stap voor stap werken we met elkaar naar jouw vrije leven, zodat ook jij kan leven en werken op jouw voorwaarden. Ben je klaar voor een vrije leefstijl en een nieuw avontuur, dan is deze cursus voor jou! 

VOOR WIE IS DE CURSUS GESCHIKT?

 

Deze cursus is voor de ondernemende vrije denker die moeite heeft om uit de ratrace te stappen. Juist in een snelle wereld, waar veel van je verwacht wordt, kan dat moeilijk zijn. 

 

Deze cursus is voor jou wanneer:

 • Je groot durft te dromen.
 • Je tijd belangrijker vindt dan geld.
 • Je meer ruimte wilt creëren voor jezelf, elkaar of je gezin.
 • Je klaar bent om je leven anders in te richten.
 • Je meer wilt doen met dat waar je het liefst uren mee bezig bent en daardoor de tijd vergeet.

Kortom, je wilt leven en werken op jouw voorwaarden. 

"Voor mij was het niet belangrijk om extreme bucketlist items te realiseren. Tijd voor mijn gezin én om te fietsen, dat is wat ik heb bereikt met deze cursus"

Joris Gazia

"Als interieurontwerpster is het mijn droom om wereldwijd de mooiste AirBnB's. te restylen. De cursus van Angela & Tino heeft mij een stap verder gebracht. Ik heb een concreet plan en ben een tof experiment gestart. Deze zomer ga ik naar Valencia om de eerste BnB te restylen"

Rolinca Kooren - Ro Interieurontwerp 

"Het is zo fijn dat papa en mama zoveel tijd voor me hebben. Iedere dag gaan we naar de speeltuin, lekker schommelen" 

Philou - Onze dochter ;-)

VEEL GESTELDE VRAGEN 

JA! IK BEN ER KLAAR VOOR

ONS VERHAAL IN DE MEDIA